SKRIVET: 2011-03-28, kl 02:47:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Barcelona, nästa!

Nu har jag jobbat ungefär dag och natt under en ganska lång period? Har inte ens koll på dagarna längre, haha!

Funderar på att inte jobba imorgon för att sova ut, men känns dumt ändå för ska ju till Barcelona om tre dagar :D

Och det var såklart jag som valde hotell, och jag vet inte men kartan var i nått konstigt format så vi kommer tydligen bo i en liten by ute på landet :D Ska bli spännande hehe... Där ska jag ta många fina bilder med min nya kamera! Har redan tagit lite bilder men orkar inte lägga in dem nu (klockan är 02.50)

:D
Natta!

SKRIVET: 2011-03-25, kl 00:31:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

hej bortglömda blogg

nej vi har inte glömt bort bloggen det har bara hänt så mycket annat så vi har inte riktigt haft tid.

Jag hade också en underbar (bästa semestern någonsin?) vecka i Sverige där jag fick äta god (riktig?) mat i en hel vecka, träffa kompisar, kusinbarn och festa en hel del! (Nästa hemresa blir förmodligen den 28 April för min del...:D

Sen jag kom tillbaka till Oslo har jag varit lite förkyld och jobbat som en tok! Och när man inte har jobbat har vi kolla på solsidan, som äger :D haha blev lite influerad i sverige.....

Och jag har tyvärr(!) inga bilder från Sverige eller på något senaste tiden men nu ska det bli ändrig på det! Blev idag ägare av en jättefin (och bra om man ska tro försäljaren) Olympys kamera som var på extrapris! Min barcelona resa närmar sig med stormsteg (sex dagar kvar) och jag kände att jag var tvungen.... :D

Blev dessutom lite kläder och andra viktiga prylar--->


Veckans mål är väll att börja äta lite seriös mat... JA DET ÄRNU BEVISAT ATTMAN KAN LEVA PÅ ENBART MACKOR, MC DONALDS OCH LITE GRATIS BAKELSER...... heheheh neeeej bli inte oroliga haha


/Ellinor

SKRIVET: 2011-03-08, kl 11:43:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

En kortfattad vecka

Tänk att en vecka kan gå så fort! En vecka i Sverige kändes innan som jag skulle vara borta i en månad men efteråt som typ tre dagar.
Jag åkte klockan tre efter jobbet i måndags och kom fram till Södertälje vid ca 22. Ingenn viste ju att jag kom så jag fick ta mig kollektivt hem från Södertälje syd. Hade tänkt inviga morfar i min plan för skjuss men när jag ringde på tåget så visade det sig att han var i Thailand! Hur stor chans var det att han skulle vara där helt plötsligt.

Nästa moment kom vid dörren då det visade sig att vi fått ny portkod... Händer inte heller så ofta? Efter lite runtringning bland förvånade kompisar och syskon så fick jag tillslut koden så jag kom in. Mina föräldrar blev jätte förvånade och glada i alla fall så det var lyckat!

På tisdagen tänkte jag suprisa Fia men hon var inte hemma så jag hälsade på farmor istället. Henne har jag inte träffat på evigehter så hon blev väldigt glad över besöket!

Nu ville jag ju överaska Lisa också, så jag smsade hennes kille Danne om vad Lisa hade för planer för kvällen. Han lyckades lura hem Lisa och genom sin mobil fixa in mig i porten så jag kunde överaska genom att plinga på hennes dörr! Det blev superlyckat! Speciellt eftersom Lisa viste att jag inte visste exakt vart hon bor nu då hon och Danne precis flyttat ihop!

På Onsdagen så åkte jag och Lisa till Sthlm om spenderade pengar.. Mycket shopping blev det men de va kul!! :D
När Lisa var tvungen att dra sig till jobbet så mötte jag upp Astrid och Johan på Söder för en promenad tillbaka till City.

På Torsdagen så mötte jag Fia för frukost (scones såklart) och efter lite degande i soffan så mötte vi upp Lisa på hennes lunchrast för en fika.
Efter det så gick jag och Fia för att kolla på mammas (och min) lägenhet som mamma köpt dagen innan! Den var super fin och fräch, helt nyrenoverad!
Detta firade jag och mamma på kvällen med champnage, räkmackor och spa på Skogshöjds SPA!! Super mysigt!

På fredagen hade jag Lisa och Fia tänkt åka skridskor men de va så dåligt väder så vi sket i det. Vi gick hem till Lisa och kollade på en film och år vofflor istället. På kvällen åkte jag upp till min bror i Farsta och kollade på hans och Jonas lägenhet och förade.

På lördagen så hälsade jag på mormor och Benny en snabbis innan vi tog en fika hos min morbror och mina kusiner. På kvällen var jag å Lisa på tjejmiddag hos Emma. Hon hade precis flyttat ihop med sin kille och bodde superfint! De hade lagat supergod mat och fixat! Efter det så var tanken femfemnoll men kön va så lång så vi sket i det och gick till Hotellet för en drink. En mysig kväll!

I söndags var det dags att packa ihop allt igen, spendera lite tid med mina föräldrar, käka suchi och sen köpa med pizza hem till Niklas och Jonas. På kvällen kom Lisa över för att säga hejdå.

En vecka gick så fort! Han ju inte träffa så många men det var en super mysig vecka! Nu sitter jag här i Norge igen och det känns nästan som jag aldrig åkt...

Väntar på att Ellinor ska vakna så jag hinner träffa henne innan jag ska åka och jobba...

/Johanna

SKRIVET: 2011-03-01, kl 10:07:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

Familje helg!

I fredags så kom min pappa, syster och bror för att hälsa på! Jag och Ellinor mötte upp dem på tågstationen och guidade dem till rätt hotell. Efter att de lämnat väskorna så tog vi en promenad hem till oss.
Vi fikade lite med grejer från mitt fik, sen tog jag och familjen en promenad runt akerbrygge och Karl Johan medan Gunn var hemma och vilade.

Efter promenaden så gick vi hem till oss och lagade mat allihopa. Det blev ugnsrostade mackor med en spec ost och honung till förrätt. Fläskfile, klyftpotatis, sallad och bea till mat och chokladmoss till efterrätt! Mums!!

Ellinor började jobba klockan 20 på kvällen och då satt familjen kvar och pratade och hade de mys. Elin kom hem vid 22 kanske och smakade på maten!

På lördags morgon så gick jag och Elin upp vid 9 och åt frukostbuffé på deras hotell, sjukt gott!
Sen skulle Elin iväg och  ha match så då tog jag och familjen oss upp till Holmenkollen och VM för att kika. Vi såg inte så mycket dock eftersom det var dimma och plank som gjorde att man inte såg ett jota om man inte hade biljett in till området. Så vi hamnade i ett "afterski tält" istället.




Efter det tog vi en sväng  på Karl Johan, Shoppade lite och gick sen till en pubb.


Efter som det var VM (och kaos) Så hade de byggt upp en massa fina snöstatyer och grejer som vi kollade på!








Efter det så gick vi hem och lagade tacos!! Mums igen! Då hade Ellinor kommit hem ifrån jobbet så hon var också med och åt!




Efter en mysig middag så förade vi lite och sa sen hejdå innan jag, Ellinor och Niklas drog på "förfest". Vi hade en skit kul kväll med utgång!!




En lyckad helg!! Skit kul att de hälsade på =D

/Johanna