SKRIVET: 2011-05-31, kl 12:33:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Så här vita var vi när vi var på Sensation White festen


Kommer inte ihåg varför vi båda gör en sån konstig pose men men allt kan man väll inte komma ihåg!

/Ellinor

SKRIVET: 2011-05-27, kl 21:56:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

UPPSAGD!!

Nu har jag sagt upp mig! Så himla skönt! (men inte utan att ha hittat ett annat jobb...) Fick två jobb men valde det ena, så från och med första juli jobbar jag på ett cafe som heter BIT i oslo :P :D

/Ellinor

SKRIVET: 2011-05-27, kl 15:30:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Parken bredvid oss som vi brukar ligga och sola i




/ellinor

SKRIVET: 2011-05-25, kl 02:20:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Totalt trötthet på allt som har med Mc Donalds att göra uppstod den 17 Maj

Det var många saker som hände på 17 Maj. Bland annat uppkom tre "17 majlöften" som jag kallar dem - fortfarande lite hemliga tills de slår in :P Men andra saker som hände var att jag mötte en gammalvän från Bergshamra, Jag missade nästan all rolig folkfest på grund utav jobbet, ägaren till min Donken ville tjäna pengar på Labourn så vi var nästan inga människor på jobbet OCH jag insåg att jag inte känner så många här som jag vill göra (förutom dem på mitt jobb) - Men som jag sa till min chef idag så vill jag ha vänner som inte får betalt för att umgås med mig! haha...

Det roligaste som hände idag var när jag sa till min chef att jag söker nya jobb - då sa han fem stycken "neeej..." och sen nästan direkt "Om du slutar så slutar jag också" hahaha herregud... jag visste att jag har mycket på mina axlar på det här jobbet nu på grund av att det är så stor omsättning på folk (vilket gör att nästan ingen kan någonting nu...alla är nya) Men så här mycket?!

Igår gick jag runt och lämnade ut lite CVn och fick positiva tillbakameldingar nästan direkt! :) Imorgon har jag en intervju på ett cafe som heter BIT och på fredag ska jag provjobba på Baker Hansen!!! Inte samma ställe som Johanna men fortfarande kul! :D

Får se hur det går .... :) har ju en månads uppsägningstid också.....


/ELLInor

SKRIVET: 2011-05-15, kl 11:01:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

Söndag

Nu började det regna igen. Synd men ändå ganska mysigt. Så länge går de här låtarna varma här hemma





/J

SKRIVET: 2011-05-15, kl 10:41:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

Härliga dagar!!

Man kan nästan säga att sommaren kommit till Oslo fast det bara är mai! Det har varit galet varma och sköna dagar i flera veckor nu! Jag älskar att dagarna blir längre och att alla mäniskor kommer fram! Allt blir så mycket mysigare när värmen kommer. Spontana grillkvällar, häng i parker, promenader, utgångar. Om försommaren är så här så kommer sommaren bli grym!

Den senaste månaden har varit riktigt kul med besök i Sverige, Sensation White i Telenor arena i Oslo, Valborg i Uppsala och en massa annat kul!

Förra helgen va skitkul då en av våra kompisar jobbar på badhus. Så han fixade så jag, Jenny och knut fick komma dit efter stängning och ha hela stället för oss själva. Med pool, bubbelpool och trampoliner! Det var så sjukt länge sen jag stod på en trampolin nu men jag vågade mig i alla fall på en volt från ettan, dyk från trean och hopp från feman. Kände mig egentligen sjukt mesig eftersom jag kunde göra dubbel från trean förut och dyka från femman var ingeting. Men men tiden förändras hehe.

Det har blivit utgång varje helg i en väldig massa helger nu, så den här helgen så såg vi till att hitta på lite annat. I fredags gick vi på utomhusbio i Grünerløkka med lite kompisar och igår så gick jag och Gunn upp tidigt för att få de de bästa soltimmarna i en park. Efter det blev det lite väl mycket spontanshopping innan vi mötte upp en kompis och gick på restaurant. Vi har ju knappt ätit ute här i Oslo efterom vi inte velat lägga pengar på mat. Men eftersom vi inte gick ut så tyckte vi att det var värt att spendera lite pengar på en mysig kväll. Det är en jätte härlig uteservering mitt i solen. Tyvärr blev det molningt ganska snart efter vi kommit så när maten var uppäten så gick vi in och satte oss för att tina upp. Då började det ösregna så vi satt kvarn nästan till stället stängde men vi fick tillslut ge upp och knata hem under ett paraply.


Grillning för några veckor sen
/J