Indien baby

Nu ar vi framme i vart kara Indien. De som kanner oss vet att vi inte hade bokat nagot hotell nar vi akte hit vilket var inledningen for en hektisk borjan trodde vi men. Forst lyfte planet till Ukraina dar vi chillade i fem timmar at lite mat och sov pa nagra bankar som riktiga backpackers. Sen kom vi pa planet jag, Johanna, Lisa och Sara (en tjej vi larde kanna som ocksa skulle till Indien ensam) Val pa planet blev vi lite forvirrade da vi hade fatt stolsnummer som 03 A, 03B Osv.. och de enda platserna som hade de namnen var forstklassens mega lyx fotoljer. Sa vi slog oss ner dar och dessa foroljerna kunde man sanka ner sa sde blev sangar och vi fick mega lyxig mat i porslins grejer och ganska manga timmar steg vi av i New Delhi jatte utvilade! :) Och det var dar kaoset borjade men det kanske vi kan ta lite senare...
Men nu ar vi i Bikar tror jag det heter och tar det lugnt imorgon ska vi aka ut i oknen och halsa pa kameler och aka nan tur! Vi har bott pa jattebra hotell och atit super god mat. Jag saknar verkligen inte sverige... Av en fast indien ar jakligt mycket. Mycket bilar och farglada manniskor, galna hundflockar (som ser ut att ha rabies och jagar en) och lite kaos med bra ord. Men vi gillar ju kaos :)!! Men kanns lite jobbigt att alla Indier typ vill lura en pa pengar hela tiden men vi ar hima bra pa att pruta vi tre! Vem hade trott det? Haha men det ar bara for att vi vill diskutera igenom allt pa svenska och har himla svart att bestamma oss. Det ar typ inga andra turister har, men vi ar val lite fore var tid?
Igar skulle vi resa 8 timmar med bil och under den vagen fick vi punktering tvasa ganger det var askul. For man traffar mer folk om man stannar an bara kor pa i bilen. Nu ska vi ivag pa en marknad!
Vi har en himla bra tur planerad framfor oss i Indien nu sa vi ar astaggade!! (mamma du skulle tycka jag var dum i huvudet nu) for vi valde en timme pa internet kafe istallet for en rundvisning i ett stort palats...(som verkade super trakigt!!)
Vi flyger till Kuala Lumpur den 26 Oktober och det kommer bli himla kul :) :)
Vi tycker extremt synd om er som ar kvar i kalla Sverige!
kramar!!

Kommentarer
Postat av: Susanne

Nej!

Det var ett bra val med internetcafe! Så får vi höra vad som händer! Palats finns väl lite här och var, inte så viktigt!

2011-10-12 @ 13:56:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0