KL

Nu ar vi tillbaka i KL! Det ar en super najs stad och vi bara lever livet har! Vi ska flyga harifran pa fredag till Bali! Skont med direkt flyg! Igar kom vi med bussen och blir varje gang lika forvanade nar vi hamanr i en storstad som inte bara ar ren och fri fran kor men man kan mandas i den och dolk ar hur trevliga som helts (ja delhi gav ett starkt intrycka oa oss! haha)

Igar satt vi och fickade pa starbucks och gick till little India for att ata middag (det ar sa himmla gott med paneer butter mansala och butter naan prova det inte dor da ar man fast!!!) Vi bor i Chinatown pa ett litet mysift vandrarhem!

Idaf var vi pa ett jattestort kop center latt de storsta jag har sett nagonsin. Det var tio vaningar och en miljard butiker opa varje vaninf. De hade avnen restauranfer bowlinf, skyttebana, ett tivoli med mera. Jaaa, bergodalbanan fick likcosim over och runt allas huvuden. Dar inne at vi sushi buffe nar sushi bitarna kommer rullande pa ett litet band haha. Jag shoppade ganska mycket klader och vaskor (ja plural mamma haha)  nej men det var faktiskt bara  tre och en liten :P

Nu avvaktar vi lite med middafen eftersom det refnar som vanligt pa kvallarna och da regnar det ganska ycket... :)

fran ellinor :) :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ni är ena riktiga lyxglidare! Det är ni värda!

Kul att höra ifrån er. KRAM

2011-11-04 @ 09:50:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0