Nordic sale service!!

Idag var vi på jobbinlärningen, eftersom vi kom inglidande på en räkmacka så fick vi ju "privat föreläsning". Hela företags idén är att man jobbar i projekt. De har ungefär åtta projekt igång samtidigt och alla jobbar då i olika projektgrupper. Vi ska få vara med i projektgruppen som säljer fiskleverolja, det är tabletter som heter krill. (ja fisk och norge höhö). Men detta ska alltså vara väldigt lättsålt och man tjänar i regel som sämst 17000kr i (första) månaden. Hela lönen är på provision och en normal lön ligger på ca 20 000 - 30 000. Tjejen vi pratade med (Helena) som fixade jobbet åt oss arbetar i samma projekt och hon tjänade 40 000 förra veckan!

Företagets idé är hitta de människor som ger det lilla extra, de som alltid lyckas skina lite och de som alltid reser sig efter ett fall. Majoriteten av alla som jobbar där är mellan 18- 23, detta för att de vill ha folk som hela tiden vill utvecklas.

Alla var jätte trevliga och jag tror vi kommer trivas bra! Det kändes som vi har en bra bakrund genom UF och att båda jobbat i butik, så nu jävlar ska vi skina och kämpa i morgon!!




/Johanna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0