Deli de luca intervju

Idag så fick Ellinor sluta tidigare så vi gick tillsammans till deli de luca intervjun som vi båda blivit inbjudna till. Lite skämtsamt säger ja att vi kanske blir typ 30 pers eftersom mailet såg ut som typ massutskick. Det visade sig dock att det faktiskt satt över 30 tjejer och väntade i receptionen när vi kom. Vi delades sen upp i grupperna "Heltidsjobb" och "deltidsjobb". Vi var väll ca 12 st som skulle söka heltid, så vi fick sätta oss i en typ mötes/föreläsningssal.
Där höll en tjej en kort presentation om företaget, arbetsuppgifter osv.
Efter det så fick vi en och en gå upp och presentera oss själva. Väldigt nervöst va det men också väldigt roligt! Kändes som man var tillbaka i skolan igen! Det va en massa trevliga tjejer så hela stämningen var ganska avslappnad och rolig.

Det är tre butiker som ska ha en varsin anställd, så de kommer nu ta ut 6 st av oss som två och två blir skickade till en varsin deli de luca butik. Där ska sen ägaren avgöra vem av de två som får jobbet. Så man kan ju säga att vi har två uttagningar framför oss nu. Lite Idol känsla över det hela hahah

Önska oss lycka till och håll tummarna!!
I alla fall för mig för Ellinor trivs ju på Donken haha

(Bild Från Skolan)

/Johanna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0