Nya äventyr!!

Då var vi arbetslösa i norge då!
Vi sa upp oss i morse och det hela gick väldigt smidigt. Efter det så var vi på banken för att fixa konto och gick till skatteverket för att adressändra.  Känner oss ganska ducktiga så nu ska vi sätta igång att städa och tvätta för att ladda med krafter och bomba oslo med våra CVn i morgon!

Klockrenaste var på vägen hem då vi träffade några från vårt jobb. En kille som är ny på jobbet kom inte förra veckan och förkladade nu helt seriöst att han hade gått på kokain och extacy. Alltså varit lite borta och var nu även lite blåslagen efter ett slagsmål då han brytit näsan. Efter det ursäktade han sig och sa att han borde lägga bort kniven ur fickan så inte kunderna såg den.... Vi frågade lite snopet varför han bar kniv, detta ifall det skulle bli bråk sa han. Visst kan vi hålla med om att vissa kunder kan vara sura men knivslagsmål vet vi inte.. hm..?

Och han hade tydligen sagt det till vår chef som då hade svarat "Du får inte komma försent någon dag dne här veckan!" :S?



Vad svarar man på sånt här???
Efter det var vi ännu mer glada att vi inte jobbade där längre! Skönt att inte stå på gatan och sälja piller längre haha

Det va kul så länge det varade, men jag tror vi slutade i tid...

/Johanna

(Glada och arbetslösa)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0